logistieke behandeling ziekenhuis en zorginstellingen Hospital logistics logo
distributie medische producten HOMElBEDRIJFlDIENSTENlREALISATIESlNIEUWSlCONTACTlE-BESTELLINGEN
partnership Hospital Logistics
Hospital Logistiics consultancy
 
Hospital Logistics verzorgt het complete logistieke proces voor zorginstellingen

Onze propositie

Vanuit de noden van de klant verzorgt Hospital Logistics het complete logistieke proces voor zorginstellingen. Het directe, meetbare voordeel: een aanmerkelijke vermindering van administratieve en logistieke kosten en een belangrijke verlichting van de logistieke zorgen.
In andere woorden: dankzij outsourcing van de logistiek kunt u zich volledig op uw kerntaak, het verlenen van zorg, concentreren.

Logistiek partnership

Onze core-business is de bevoorrading van verbruiksgoederen voor meerdere zorginstellingen vanuit één distributiecentrum. Zo worden bijvoorbeeld de alle verschillende campussen van de ziekenhuizen van Leuven, Diest en Geel door Hospital Logistics bevoorraad vanuit het distributiemagazijn te Aarschot.

Hospital Logistics consultancy

Naast deze dienstverlening verstrekt Hospital Logistics ook consultancy aan zorginstellingen. Zorginstellingen krijgen advies op maat die leiden tot een merkelijke efficiëntieverhoging van de interne logistieke organisatie. Daarbuiten biedt Hospital Logistics ziekenhuizen de mogelijkheid om te helpen bij de verbetering van deze interne logistiek door bijvoorbeeld met gespecialiseerd personeel bij te dragen tot uitbouw van het leeg-vol systeem.

 

 

 

   
Hospital logistics logo
hospital logistics transport
hospital logistics spacer hospital logistics spacer hospital logistics transport
  tell a friend - bookmark deze site - sitemap - site by FBD - FR